Veelgestelde vragen

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
U kunt de online bestelling veilig betalen via iDeal (direct betalen via internetbankieren) of per bankoverschrijving. U ontvangt de bevestiging en factuur van je bestelling via de email. Voor meer informatie over iDeal verwijzen we u graag door naar http://www.ideal.nl/consument/.

Betaal ik verzendkosten?
Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden in Nederland(met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor bestellingen onder de €50,- bedragen de verzendkosten in Nederland €6,95,-.

Hoe en wanneer vindt de levering plaats?
Als u een bestelling plaatst in de Webshop van IsraelWijn, zal Vinologix (werken samen met DPD en UPS) zorg dragen voor de bezorging van de artikelen op het bezorgadres in Nederland. U ontvangt van de transporteur een e-mail met daarin een dag- en tijdsindicatie. We streven er naar om uw bestelling in elk geval binnen 1- 3 werkdagen te verzenden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Wanneer u binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bepaalde producten bij nader inzien toch niet wilt hebben, kunt u deze aan ons retourneren. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze Klantenservice (info@israelwijn.nl), die u dan het retourproces en geldende voorwaarden nader aan u zullen toelichten. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de originele verpakking en inhoud inclusief het etiket van het product onbeschadigd is. De kosten voor retourzendingen komen voor uw rekening.

De ontvangen bestellingen dienen direct op zichtbare defecten worden gecontroleerd. Bij geconstateerde (zichtbare en onzichtbare) defecten dient u na het constateren van die defecten contact op te nemen met onze Klantenservice (info@israelwijn.nl) die het retourproces en de geldende voorwaarden nader aan u zullen toelichten.
Aanpassing van het te betalen bedrag of retournering van het reeds betaalde bedrag gaat bij betaling via iDeal en handmatige overboeking als volgt: binnen twee weken na ontvangst van jouw retourzending, wordt het geld terug gestort op uw rekening. Indien een artikel niet retourneerbaar is vanwege bijvoorbeeld transportbreuk, dan zal IsraelWijn binnen twee weken na melding van de schade het betreffende bedrag terugstorten op je rekening.