Ons verhaal

Wij, Willem Jan en Robert, begonnen zes jaar geleden Bevenco Quality Drinks. Bevenco bevoorraadt de horeca met kwalitatief, onderscheidende dranken. Van water tot bier en van sap tot wijn. We kwamen door ons werk steeds meer en steeds vaker in aanraking met wijn en langzamerhand begon toen onze waardering en interesse naar echt goede wijn te groeien.

Op een dag zei Robert: “Zullen we aan een wijncursus beginnen?” Nou dat heeft aanstekelijk gewerkt want inmiddels zijn we in het bezit van SDEN 2 en SDEN 3 en zijn we hard op weg een carrière als wijnprofessional na te streven. Vol overgave en passie volgen we nu de opleiding tot Vinoloog aan De Wijnacademie.

Want echte kwaliteit vraagt om echte aandacht… Vooral bij wijn is het van groots belang om je te onderscheiden van de vele hobbyisten en met echte kennis van zaken een sterk portfolio samen te stellen.  Mede daarom vertrokken we voor een fantastische wijnreis naar Israel om zelf te ontdekken wat voor moois dit land ons te bieden heeft. Neem eens een kijkje in onze webshop. Wij hopen u positief te verrassen!